Thijs & Aafke live cooking reserveren

Selecteer eerst een datum en daarna een tijd.
Komt u liever op een ander tijdstip? Bel ons dan even om te reserveren.

 

Familie arrangementen in Drenthe: Samen genieten

Familiedag in Drenthe

Bent u van plan een familiedag te organiseren in Drenthe? Of wilt u er gewoon op uit met de familie? Bij Thijs en Aafke in Klijndijk, Drenthe vindt u een groot aantal leuke en originele activiteiten voor jong en oud om zo een geslaagde familiedag of familie-uitje te organiseren!

Hieronder hebben wij voor u een overzicht gemaakt van onze arrangementen voor uw familiedag. Bij Thijs en Aafke vindt u zowel actieve als nostalgische en rustigere activiteiten!

Familie arrangement inclusief diner

Naast het kiezen voor een familiearrangement is het ook mogelijk om zelf een programma voor uw familiedag samen te stellen uit de vele activiteiten die we aanbieden. U kunt de activiteiten eventueel met elkaar combineren. Al onze arrangementen worden aangeboden met een uitgebreid dinerbuffet!

Heeft u speciale wensen? Wij denken graag met u mee om een onvergetelijke familiedag te creëren! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Activiteiten voor familiedagen en familie-uitjes

Arrangement 1 Op stap met de Boswachter

Op stap met de boswachter (ca. 4 uur. Min. 10 personen, € 43,50 p.p.)

Heeft u behoeft aan een frisse neus en wilt u genieten van een wandeling in de buitenlucht?

Thijs & AafkeDan is deze excursie met de boswachter het ideale uitje voor u! Gezellig met uw gezin, vrienden of familie wandelen in het Zietakkenbos terwijl de boswachter u alles vertelt over het bos en haar inwoners. 

De kosten van dit arrangement bedragen € 43,50 pp. 
Dit is incl. een boswandeling onder begeleiding van een boswachter en een all-in* diner op basis van 2,5 uur. 

Arrangement 2 Oud Hollandse Spelletjes

Oud Hollandsche spelletjes (ca. 4 uur. Min.10 personen, € 45, p.p)

Gezellig met de hele familie of met een groep vrienden 'een gezellige avond van toen’ beleven. Maar liefst 6 verschillende ouderwetse spelletjes staan voor u klaar.

Uiteraard krijgt u even uitleg maar opa, oma, papa of mama weten vast ook nog wel hoe het werkt. Heerlijk met z’n allen spelen zoals vroeger! Hilarisch natuurlijk, want opa en oma weten vast nog de trucjes!...

De kosten van dit arrangement bedragen € 45,- p.p. 
Dit is incl. huur van de spellen een een all-in diner op basis van 2,5 uur. 

Arrangement 3 Rondje Klijndijk

Rondje Klijndijk met de bolderkar ( ca. 4 uur. Min 10 personen € 45,- p.p.)

Nooit gedacht dat er zoveel te zien en te bleven was in en om Klijndijk!
Gezellig met z'n alleen in de bolderkar met een trekker ervoor en genieten maar. 

Thijs & Aafke

De gids vertelt over de historie van de omgeving en laat zien hoe prachtig het hier is. Interessante weetjes uit de geschiedenis, de mooiste plekjes en over wegen en paden die u anders nooit had gezien….

Erg leerzaam en vooral héél gezellig!

Kosten 

De kosten van dit arrangement bedragen  € 45 euro p.p.
Incl. een rondje Klijndijk en een all-in* diner op basis van 2,5 uur. 

Te reserveren vanaf 10 personen, maximaal 40 personen. 

Arrangement 4 Klootschieten

Klootschieten (ca. 4 uur. Minimaal 8 personen, € 39,50 p.p)

Wilt u even een frisse neus halen? Neem de route mee, de bekende klootschiet-hark, de kloten en gaan! Erg leuk, gezellig en een beetje competitie met uw vrienden, familie of vereniging. Zo leer je elkaar ánders kennen! Lekker in de buitenlucht, door de mooiste paden rondom Thijs & Aafke middenin Drenthe.  En iedere groep wil natuurlijk winnen!Thijs & Aafke

In teams van 4 of 5 deelnemers strijd je tegen de andere teams. Hilarische momenten, een mooie wandeling en vooral erg gezellig!

De kosten van dit arrangement bedragen  39,50 p.p.
Incl. materiaal een een all-in* diner op basis van 2,5 uur. 

Arrangement 5 Bolderwagen

Arrangementen Bolderwagen en all-in buffet Min. 10 personen vanaf € 42,50 p.p.

Voor mensen die graag een verzorgde dag uit willen met familie of vrienden kan Thijs & Aafke speciale arrangementen samen stellen in combinatie met de bolderwagen. Daarnaast is het mogelijk om zelf een activiteit te kiezen en gebruik te maken van onze unieke bolderwagen in combinatie met het buffet. 

U kunt uw auto parkeren op het terrein bij Thijs & Aafke, waarna u bijvoorbeeld wordt ontvangen met koffie en gebak (tegen meerprijs) .  Daarna wordt u met de bolderwagen naar plaats van bestemming gebracht. 

Bij dit arrangement verzorgen wij het vervoer met de bolderwagen en een geheel all-in* diner buffet op basis van 2,5 uur.  Dit arrangement is te boeken vanaf € 42,50 p.p. voor opties en mogelijkheden neem gerust contact met ons op. 

Te reserveren vanaf 10 personen en maximaal 40 personen. 

Arrangement 6 Wildlands Adventure Zoo

Wildlands Adventure Zoo Arrangement

Ga op avontuur met uw gezin of familie in  Wildlands Adventure Zoo Emmen.
U wordt ontvangen met koffie of thee en een heerlijke lekkernij. Aansluitend gaat u op geheel unieke wijze richting Wildlands Adventure Zoo Emmen. Na een dag op expeditie te zijn geweest keert u terug naar ons restaurant waar wij voor u een overheerlijk buffet hebben klaar staan.

Ontvangst

’s Ochtend parkeert u met uw gezelschap op onze parkeerplaats, dit scheelt u direct in de parkeerkosten! Er wordt gestart met een kopje koffie of thee met iets lekker erbij. 

Wildlands Thijs & Aafke

Tour

Zodra uw gezelschap klaar is voor vertrek zal de chauffeur u begeleid naar de bolderwagen. Deze unieke heenreis duurt ongeveer een half uur, tijdens deze rit kunt u genieten van de prachtige omgeving.

Wildlands 

Bij aankomst bij Wildlands Adventure Zoo Emmen kunt u direct doorlopen naar de ingang waar uw kaartjes worden gecontroleerd.

Diner

Bij terugkeer bij buffetrestaurant Thijs & Aafke wacht u een zeer uitgebreid live cooking buffet, om uw vingers bij af te likken! Uw gezelschap vertoeft in een eigen kamer (bij voldoende deelnemers!) om nog eens goed de dag door te nemen en de opgedane ervaringen in de dierentuin in Emmen te delen. Dit alles in een uitstekende ambiance en in een zeer gastvrije omgeving. Het diner duurt circa 2,5 uur.

Kosten

Het ontvangt met koffie en een lekkernij, het entree van Wildlands en de kosten voor het live cooking buffet zitten bij uw arrangementsprijs inbegrepen, de genoten drankjes dienen apart afgerekend te worden.

Prijs per persoon € 69,50,-
Kinderen van 3 t/m 12 jaar € 54,- 

Dit arrangement is te reserveren vanaf 10 personen met een maximum van 40 personen. 
Groepen onder de 15 personen betalen een eenmalige toeslag van € 80,-

Te reserveren vanaf maart
Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Reserveren? Vul het formulier onder aan de pagina in! 

Arrangement 7 Rijvaardigheidscursus

Rijvaardigheid oppoetsen bij DIBO en Bijtanken bij Thijs en Aafke!

U wordt met een kopje koffie ontvangen bij Opleidingscentrum DIBO in Emmen. Zodra het gezelschap compleet is gaat u onder begeleiding van een instructeur een rijvaardigheidscursus volgens. Er wordt onder anderen aandacht besteed aan het oppoetsen en bijtanken van de rijvaardigheid en u maakt kennis met de juiste rem- en stuurtechnieken om beter bekend te zijn met de mogelijkheden en onmogelijkheden van uw auto. Verder komen de volgende punten aan bod:

DIBO arrangement Thijs en Aafke

 • Theorie
 • Zit- stuurhouding
 •  Uitwijkoefening
 •  Bermrijden
 •  Remmen op verschillende soorten wegdek
 •  Remmen/uitwijken op glad wegdek

Eigen auto of een auto van DIBO?

Opleidingscentrum DIBO raadt aan om deze cursus met eigen auto te volgen om zo precies te ervaren hoe deze zich gedraagt in noodsituaties. Is dit niet mogelijk dan kan er uiteraard een auto van Opleidingscentrum DIBO gehuurd worden. Kosten hiervoor bedagen € 27,– per voertuig. Voor de bermoefening wordt in alle gevallen gebruik gemaakt van auto’s van DIBO. Dit is bij de prijs inbegrepen

Diner

Op eigen gelegenheid gaat u naar Thijs & Aafke waar een zeer uitgebreid Live Cooking buffet op u wacht. Uw gezelschap vertoeft  in een uitstekende ambiance en in een zeer gastvrije omgeving waar u nog eens goed de dag door kunt nemen en de opgedane ervaringen te delen. Het diner duurt circa 2,5 uur.

Kosten 

De kosten van dit arrangement bedragen € 79.95 p.p.
Dit is incl. de cursus bij DIBO (bij gebruik van eigen auto) en een all-in* buffet voor de duur van 2,5 uur. 

Arrangement 8 De Wildernis in

Op avontuur in de natuur met een elektrische auto!

Samen op avontuur in de bosrijke omgeving van Drenthe. Door het gebruik van 100% elektrische auto's is het mogelijk om met deze excursie op plekken te komen waar je normaal niet met een voertuig mag komen en het leuke is je mag zelf rijden! Ervaar samen als gezin een unieke excursie door ons mooie Drentse landschap.

De startplaats van deze excursie bevind zich in het  mooie Exloo. Hier worden jullie ontvangen met koffie en wordt er uitleg gegeven. Hierna neemt de  gids jullie mee door het bos over kleine weggetjes, bospaden en zandpaden en langs de vele mooie plekjes in dit Unesco natuurgebied en geniet je optimaal van de rust in de natuur.

schermafbeelding om

 Zowel voor jong als oud een leuke middag in de buitenlucht. Het voordeel van deze excursie is dat ook mensen in bijv. een rolstoel mee kunnen en ouderen komen bijvoorbeeld op plekken die normaal gesproken niet (meer) te belopen of te befietsen zijn. Naast dat het natuurlijk een ontzettende gave ervaring is om je op deze manier voor te bewegen in de bossen is het daarnaast ook een middag met een inhoudelijke component doordat de gids je meer vertelt over de bijzonderheden van de natuur, archeologie, cultuur en geschiedenis. Kortom een heerlijke dag in de natuur op wel een hele bijzondere wijze!

Na afloop van de excursie hebben wij voor de gehele groep een zeer uitgebreid live cooking buffet klaar staan. Uw gezelschap vertoeft in een eigen kamer (bij voldoende deelnemers!) om nog eens goed de dag door te nemen en de opgedane ervaringen in de natuur.  Dit alles in een uitstekende ambiance en in een zeer gastvrije omgeving. Het diner duurt circa 2,5 uur.

Dit arrangement is te boeken vanaf 10 personen.
Er zijn in 3 Eko-explorers© beschikbaar met elk 6 zitplaatsen
(Daarnaast is er nog 1 plek extra naast de gids, het maximaal aantal deelnemers is 19)

De kosten van dit arrangement bedragen € 62,- p.p.
Dit is incl. ontvangt met koffie/thee en een koek. Onderweg biologische appelsap uit de regio met lekkers van de bakker, gebruik Eko-explorers© en een all-in* diner op basis van 2,5 uur. 

Bestuurders moeten minimaal 21 jaar zijn en in het bezit van een B-rijbewijs. 
Verder gelden er enkele regels en afspraken ten aanzien van het rijden in het bos etc. deze voorwaarden worden voor aanvang van de excursie besproken en uitgelegd. 

 

Arrangement 9 Country Golf

9 holes Golfarrangement incl. all-in dinner.

In het nabije Ees ligt in een bosrijke omgeving een prachtige shortgolfbaan. De 18 kwalitatief hoogwaardige holes liggen op 5 hectare en variëren in lengte van 50 tot 100 meter. De brede fairways,ruime mooie greens en een verzorgde rough zijn speels aangelegd met uitdagende hoogteverschillenen glooiingen.

schermafbeelding om

De driving range van 2,5 hectare heeft acht overdekte afslagplaatsen in een authentieke houten kapschuur. Tijdens dit arrangement die zowel voor jong als oud erg leuk is om te doen kan iedereen zijn golfskills optimaliseren. Voor het spelen van de golfbaan is geen GVB en ervaring vereist, beginners en geoefende golfers kunnen derhalve samen de baan spelen. 

De groep wordt ontvangen met koffie of thee ,waarna een uitleg volgt over de golfbaan en de golftechnieken. Hierna kan de groep zelf de golfbaan op om de 9 holes te gaan trotseren.  Na afloop  hebben wij voor de gehele groep een zeer uitgebreid live cooking buffet klaar staan. Uw gezelschap vertoeft in een eigen kamer (bij voldoende deelnemers!) om nog eens goed de dag door te nemen en de opgedane golf ervaringen te delen.   Dit alles in een uitstekende ambiance en in een zeer gastvrije omgeving. Het diner duurt circa 2,5 uur.

Dit arrangement is te boeken vanaf 10 personen.
De kosten van dit arrangement bedragen € 55,- p.p.
Dit is incl. ontvangt met koffie/thee speluitleg, gebruik materiaal en een all-in* diner op basis van 2,5 uur. 

* All-in arrangement op basis van 2,5 uur incl. tapbier, wijnen, frisdranken en koffie en thee.

Reserveer hier uw arrangement

Mocht u zelf een arrangement willen samenstellen, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.
U kunt contact met ons opnemen via info@thijsenaafke.nl of bel 0591- 580035.

 

Openingstijden


   
Maandag  t/m Donderdag 10:00 - 20:30
Vrijdag   10:00 - 21:30
Zaterdag*  10:00 - 22:30
Zondag* 11:00  -  21:30

 

* Zaterdag
1e sessie     16:30 -  19:00    of     17:00  - 19:30
2e sessie    19:30 - 22:00    of    20:00 - 22:30

* Zondag
Brunch         11:00  -
   14:00 
1e sessie      15:00  -    17:30    of   16:00 - 18:30
2e sessie     18:00  -   20:30  
of   19:00 - 21:30 

 

Nieuwsbrief


Wilt u op de hoogte gehouden worden van alle acties en nieuwtjes van Thijs & Aafke?
Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief.

 

Contact


Hoofdweg 41 7871 TC Klijndijk

Telefoon: 0591-58 00 35

E-mail: info@thijsenaafke.nl
 

Volg ons op Facebook
 
Facebook Thijs & Aafke

 

Sitemap

0591-580035

menu onder

 • GOED
 • GEZOND
 • GASTVRIJ
 • GEZELLIG
 • GENIETEN
 

if bookmark toolbar

8,5 /10
 550 recensies bij IENS.
headerfoto van home smaller
Thijs& Aafke
Telefoon