Thijs & Aafke live cooking reserveren

Reserveren bij Thijs & Aafke

 

 

RESERVEREN

 

AFHALEN

 

Resengo waardering Thijs en Aafke

 

Lasergame in Drenthe | Kinderfeestje | Thijs en Aafke

Een spannend kinderfeestje in een bosrijke omgeving

Lasergame in Drenthe, KinderfeestjeLasergamen: Een leuk en verrassend spannend kinderfeestje voor zowel jongens en meisjes vanaf 6 jaar. Een gezellige en sportieve middag waarbij de kinderen de tijd van hun leven hebben in het Drentse bos. Thijs en Aafke verzorgt voor u het gehele feestje. Het enige dat u als ouder moet doen, is zorgen dat de kinderen weer thuis worden gebracht.

Een geslaagd kinderfeestje zonder zorgen

Het goed begeleiden van kinderen is de basis van een geslaagd kinderfeestje. Na uitleg van het spel en het materiaal, kunnen de kinderen aan het spel beginnen en het lasergamen ervaren.

De groep zal worden verdeeld in twee groepen, die zelf samengesteld mogen worden door u of door de kinderen. Daarna kan het avontuur beginnen en wordt er fanatiek gelasergamed.  Er is een mogelijkheid tot het spelen van diverse spelvormen. Neem contact met ons op om uitleg te krijgen over de diverse spelvormen.

Eenmaal uitgespeeld is het tijd voor ontspanning. De kinderen kunnen bijkomen in onze bioscoop en aan tafel genieten van een patatje met een snack en een ranja. We sluiten de dag af met een heerlijk softijsje!

Lasergamen is ook leerzaam

Het leuke van deze activiteit is dat de kinderen lekker actief bezig zijn in de natuur, zo proberen we sport en fun samen te brengen. Daarnaast zijn de kinderen ook actief bezig met teambuilding, het communiceren in groepen en het prikkelen van de fantasie. 

Lasergamen bij Thijs & Aafke gebeurt in het bos gelegen bij ons restaurant. Tijdens de lasergame worden de kinderen begeleid door een gediplomeerd sportdocent. De kinderen worden op deze manier goed begeleid in het spel.* Doordat wij dit uitbesteden zijn wij beperkt in de dagen dat de kinderfeesten kunnen plaatsvinden, woensdag en zaterdagen zijn meestal geen probleem. Wilt u een andere dag van de week raden wij u aan om telefonisch contact met ons op te nemen.

Prijzen van het kinderfeestje

Het arrangement “Lasergame” is te boeken vanaf 8 kinderen. De prijs van het kinderfeestje lasergame is  € 15,95 per kind en het arrangement is te boeken voor kinderen van 6 jaar en ouder.  De volgende zaken zitten bij het lasergame feestje inbegrepen:

Kinderfeestje reserveren

Wilt u, uw kinderen een fantastische middag bezorgen met een een spannend en gezellig kinderfeestje in het Drentse bos? Kom dan Lasergamen bij Thijs en Aafke! U boekt een kinderfeestje door te bellen naar 0591-58 00 35 of door onderstaand formulier in te vullen. 

Voorwaarden

* We hebben ervoor gekozen om de kinderen niet meer te schminken i.v.m. allergiën, daarnaast hebben we om hygiënische redenen  geen overalls. 

Openingstijden


Maandag & dinsdag Gesloten  **
Woensdag  t/m Donderdag  10:00 - 20:30
Vrijdag  10:00 - 21:30
Zaterdag* 10:00 - 22:30
Zondag*11:00  -  21:30

 

* Zaterdag
Inloop van 17:00 tot 20:00
Reservering voor af is gewenst

* Zondag
Brunch van 11:00 tot 14:00 
Inloop van 15:00 tot 20:00
Reservering voor af is gewenst

 

** Groepen zijn in overleg mogelijk. 

Nieuwsbrief


Wilt u op de hoogte gehouden worden van alle acties en nieuwtjes van Thijs & Aafke?
Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief.

 

Contact


Hoofdweg 41 7871 TC Klijndijk

Telefoon: 0591-58 00 35

E-mail: info@thijsenaafke.nl
 

Volg ons op Facebook
 
Facebook Thijs & Aafke

 

Kinderfeestjes0591-580035
  • GOED
  • GEZOND
  • KINDVRIENDELIJK
  • GASTVRIJ
  • GEZELLIG
 

Sitemap

 
 
Lasergame in Drenthe
footer