Thijs & Aafke live cooking reserverenGoed Hart Keurmerk

Reserveren bij Thijs & Aafke

 

 

RESERVEREN

 

 

 

 

 

Resengo waardering Thijs en Aafke

Uit eten met groepen, gezellig bij Thijs & Aafke!

Buffetrestaurant geschikt voor groepen

Wilt u uit eten met een grote groep?  Dat kan nog best wel eens lastig zijn, want niet overal kunt u terecht voor een uitgebreid diner.  Wel bij Buffetrestaurant Thijs en Aafke in Drenthe! U kunt bij ons altijd terecht met kleine en grote groepen en genieten van een uitgebreid buffet. Wij hebben veel ervaring met het bedienen van grote groepen en zorgen er dus voor dat het u aan niets ontbreekt.

Dus bent u van plan om binnenkort gezellig met vrienden, familie of collega’s uit eten te gaan? Kom dan gezellig langs bij Thijs en Aafke en geniet van onze gezonde en verse gerechten. Uiteraard wordt u gastvrij ontvangen. U kunt bij ons gratis parkeren en er is genoeg plek!

Uw diner zelf samenstellen

Bij Buffetrestaurant Thijs en Aafke kunt u uw diner zelf samenstellen!  U kunt onbeperkt geniet van ons lopende buffet. Op ons buffet vindt u twee soorten soepen, een ragout en diverse  koude voorgerechten. Waaronder een tapas, rauwkost, salades en visbuffet.  Daarnaast hebben wij vele warme gerechten voor u klaar staan, met zowel vis als vlees, maar u kunt ook a la minute vis of vlees laten bereiden op onze Live Cooking buffet.  Natuurlijk staat er na afloop een uitgebreid dessert buffet op u te wachten.     

Een eigen zaal voor écht grote groepen

Komt u met een grotere groep en wilt u graag een eigen zaal reserveren? Ook dit is bij Thijs & Aafke geen enkel probleem! Wij beschikken over vier zalen waar grotere groepen gebruik van kunnen maken. Onze grootste zaal is goed voor maximaal 75 personen. 

Wij houden met iedereen rekening

Uiteraard houden wij ook rekening met gasten die vegetarisch zijn of een allergie hebben. Zo serveren wij ook gerechten zonder:

Ook voor overige allergieën of dieet wensen vinden wij een passende oplossing zodat jullie allemaal kunnen genieten van een heerlijk welverdiend diner!

Wij zijn een kindvriendelijk restaurant

Komt u dineren met een groep waarbij ook kinderen aanwezig zijn? Thijs & Aafke vindt het ook belangrijk dat uw kinderen het naar hun zin hebben. Daarom hebben wij voor kinderen een speciaal samengesteld buffet,  een buitenspeeltuin, een kinderhoek met speelgoed en zelfs een bioscoop!

Reserveren voor groepen

U kunt reserveren via het formulier dat rechtsboven op onze website staat. Natuurlijk kunt u uw reservering ook telefonisch doorgeven.

Een gastvrije groet en wij verwelkomen jullie graag in ons restaurant.

Openingstijden


Maandag & dinsdagGesloten  **
Woensdag & donderdag 10:00 - 20:30
vrijdag10:00 - 21:30
Zaterdag10:00 - 22:00
Zondag11:00 - 21:30

 

 

 

* woensdag t/m zaterdag
Lunch of high tea van 10:00 tot 15:00
Reservering voor af is gewenst

* Zondag
Brunch van 11:00 tot 14:00 
Reservering voor af is gewenst

 

** Groepen zijn in overleg mogelijk. 

Nieuwsbrief


Wilt u op de hoogte gehouden worden van alle acties en nieuwtjes van Thijs & Aafke?
Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief.

Contact


Hoofdweg 41 7871 TC Klijndijk

Telefoon: 0591-58 00 35

E-mail: info@thijsenaafke.nl
 

Volg ons op Facebook
 
Facebook Thijs & Aafke

 

Groepen0591-580035
  • GOED
  • GEZOND
  • KINDVRIENDELIJK
  • GASTVRIJ
  • GEZELLIG
 

Goed Hart Keurmerk

Sitemap

 
 
Met Groep uit eten bij Thijs en Aafke
footer