Thijs & Aafke live cooking reserverenGoed Hart Keurmerk

Reserveren bij Thijs & Aafke

 

 

RESERVEREN

 

 

 

 

 

Resengo waardering Thijs en Aafke

Brunchen op zondag 

Heeft u het eigenlijk altijd enorm druk? En lukt het u daardoor niet om tijd voor te maken voor vrienden, familie of kennissen? Kies er dan zeker eens voor om binnenkort op een gezellige manier in alle rust te genieten dankzij een zondagsbrunch in Drenthe. Door te gaan brunchen op zondag krijgt u niet alleen de mogelijkheid om wat langer uit te slapen, maar is het ook een uitgelezen moment om eens lekker bij te praten en te ontspannen na een drukke week. Tijdens de zondagsbrunch van Thijs & Aafke geniet u van een uitgebreid brunchbuffet met zowel warme als koude gerechten, zodat u de zondag ontspannen kunt beginnen!

Bruncharrangement Drenthe
Brunchen in Drenthe met luxe broodjes
Brunchbuffet Drenthe
 

Kom gezellig brunchen bij Thijs & Aafke

Wanneer u op zoek bent naar een schitterende locatie voor een zondagsbrunch in Drenthe, dan is Thijs & Aafke een uitstekende keuze. Ons restaurant bevindt zich in Klijndijk naast de N34, nét boven Emmen, en is hierdoor goed bereikbaar met de auto. Komt u of uw gezelschap met het openbaar vervoer? Ook dat is geen enkel probleem! Op slechts 7 minuten lopen vanaf ons buffetrestaurant bevindt zich een bushalte waarmee u verschillende dienstlijnen tot uw beschikking heeft. Door onze gunstig ligging zijn wij voor velen al jaren hét adres voor een verrukkelijke brunch!

Geniet van een warm en koud brunchbuffet

In ons buffetrestaurant kunt u iedere zondag van 11:00 tot 14:00 uur genieten van een vers en uitgebreid brunchbuffet. Hierbij houden wij rekening met de komst van kinderen, waardoor er voor zowel jong als oud voldoende lekkernijen zijn om van te genieten. Heeft u een allergie of een speciaal dieet? Schroom dan niet om uw wensen telefonisch aan ons door te geven. Op die manier kunnen onze chef-koks rekening houden met uw allergieën of speciale wensen door het brunchbuffet aan te passen. Daarnaast is het fijn om te weten dat de inhoud van onze zondagsbrunch afhankelijk van het seizoen varieert. Tijdens ons brunchbuffet kunt u de volgende gerechten verwachten:

Voor een onvergetelijke ervaring hebben wij ook een pannenkoekenbakker voor u klaar staan om de heerlijkste pannenkoeken, poffertjes of wafels voor u te maken.

Brunchen op zondag inclusief dranken

Bij Thijs & Aafke begrijpen wij als geen ander dat u tijdens de zondagsbrunch even helemaal nergens aan wilt denken. Daarom kunt u bij ons zorgeloos brunchen waarbij enkele dranken kosteloos zijn inbegrepen. Hieronder vindt u de diverse dranken die zijn inbegrepen bij onze brunch, deze kunt u vinden op ons drankeilandje:

Daarnaast beschikt iedere zaal over een koffieautomaat, waar u onbeperkt de lekkerste koffie of thee uit kunt kiezen. Wilt u liever bier, fris of wijn drinken? Dan kunt u dit tegen een meerprijs bij onze bediening bestellen. Het bedrag hiervan vindt u aan het einde terug op de kassabon.

Zondagsbrunch Drenthe                  

Kosten zondagsbrunch bij Thijs & Aafke

Wilt u binnenkort komen brunchen op zondag bij ons buffetrestaurant? Dan is het volkomen te begrijpen dat u allereerst wilt weten wat de kosten hiervan zijn. Wij hanteren een bedrag van €27,95 voor volwassenen en €2,50 per levensjaar voor kinderen vanaf 3 tot 12 jaar. Indien gewenst kunt u bij ons ook terecht met grote groepen. Neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Verwelkomen wij u binnenkort?                                                

Brunch van 11:00 uur tot 14:00 uur
Volwassene:                         € 27,95 p.p.
Kinderen van 3 - 12 jaar      € 2,60 per levensjaar
Kinderen van 0 - 2 jaar        gratis

 Brunchbuffet op feestdagen         

Wilt u tijdens de feestdagen gezellig samen zijn met uw gezin of familie? Dan bent u van harte welkom bij buffetrestaurant Thijs & Aafke. Bij ons kunt u namelijk op een aantal geselecteerde feestdagen genieten van uitgebreide brunches! Deze brunches worden aangeboden op speciaal geselecteerde feestdagen zoals pasen en kerst. De beschikbaarheid van deze brunches vindt u altijd geruime tijd van te voren op onze website. Het is voor deze dagen wel ontzettend belangrijk dat u van te voren reserveert. Ons brunchbuffet op feestdagen zijn namelijk erg in trek. Wees er dus op tijd bij!

Tip: Ga na uw brunch eens wandelen in de prachtige omgeving die Drenthe te bieden heeft. Thijs en Aafke ligt in Klijndijk, net boven Emmen. In deze omgeving vindt u meerdere wandelroutes met mooie hunebedden. Zoals bijvoorbeeld het Valtherbos, op slechts 4 kilometer afstand. Op die manier is komt u ontspannen de zondag door.

Openingstijden


Maandag & dinsdagGesloten  **
Woensdag & donderdag 10:00 - 20:30
vrijdag10:00 - 21:30
Zaterdag10:00 - 22:00
Zondag11:00 - 21:30

 

 

 

* woensdag t/m zaterdag
Lunch of high tea van 10:00 tot 15:00
Reservering voor af is gewenst

* Zondag
Brunch van 11:00 tot 14:00 
Reservering voor af is gewenst

 

** Groepen zijn in overleg mogelijk. 

Nieuwsbrief


Wilt u op de hoogte gehouden worden van alle acties en nieuwtjes van Thijs & Aafke?
Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief.

Contact


Hoofdweg 41 7871 TC Klijndijk

Telefoon: 0591-58 00 35

E-mail: info@thijsenaafke.nl
 

Volg ons op Facebook
 
Facebook Thijs & Aafke

 

Brunch0591-580035
  • GOED
  • GEZOND
  • KINDVRIENDELIJK
  • GASTVRIJ
  • GEZELLIG
 

Goed Hart Keurmerk

Sitemap

 
 
Brunch bij Thijs en Aafke
footer