Thijs & Aafke live cooking reserverenGoed Hart Keurmerk

Reserveren bij Thijs & Aafke

 

 

RESERVEREN

 

 

 

 

 

Resengo waardering Thijs en Aafke

Brunchen op zondag bij Thijs en Aafke in Klijndijk

Heerlijke zondagsbrunch in Drenthe

Wat is er fijner dan uitgebreid brunchen met de kinderen, de familie of met vrienden op een luie zondag? Maar waar kunt u het beste brunchen? Bij Thijs en Aafke in Klijndijk natuurlijk! De zondagsbrunch bij Buffetrestaurant Thijs en Aafke is een uitgelezen moment om eens lekker bij te praten en te ontspannen na een drukke week. Laat u verrassen door ons uitgebreide brunchbuffet met zowel warme als koude gerechten!

Bruncharrangement Drenthe
Brunchen in Drenthe met luxe broodjes
Brunchbuffet Drenthe
 

Thijs en Aafke is gevestigd vlak naast de N34, net boven Emmen. Hierdoor is het goed bereikbaar met de auto. Ook met het openbaar vervoer kunt u goed bij ons terecht. Het is slechts 7 minuten lopen van de dichtsbijzijnde bushalte. Een perfecte plek voor een heerlijke brunch!

Brunch met warme en koude gerechten

Iedere zondag van 11.00 tot 14.00 uur serveren wij een uitgebreid brunchbuffet, waar voor jong en oud allerlei heerlijkheden te vinden zijn. Bij Buffetrestaurant Thijs en Aafke in Drenthe kunt u dus ook perfect brunchen met kinderen!

Het brunchbuffet bestaat uit diverse vers gebakken broodjes en een zeer groot assortiment aan beleg. Naast de koude gerechten serveren wij tijdens de brunch ook een overvloed aan warme gerechten. Als afsluiter kunt u ook nog eens genieten van ons uitgebreide dessertbuffet. Een heerlijk einde van uw zondagsbrunch in het prachtige Drenthe! Laat onze koks u verrassen.

Bruncharrangement met koffie, thee en andere buffetdranken

Zondagsbrunch Drenthe                  

Bij Buffetrestaurant Thijs en Aafke in Klijndijk is een brunch altijd inclusief koffie, thee, jus d’orange en andere buffetdranken zoals Fristi en Chocomel. Keuze heeft u genoeg. Zo komt u niks te kort tijdens uw brunch. Dat is wel zo lekker tijdens een uitgebreid brunchbuffet op zo'n zondagmiddag!

Prijzen van de Brunch                                                        

image

 Brunchen op feestdagen         

Wilt u tijdens de feestdagen lekker samen zijn met uw gezin of familie? Bij Thijs & Aafke in Klijndijk kunt u ook op een aantal geselecteerde feestdagen genieten van uitgebreide brunches! De brunches worden aangeboden op speciaal geselecteerde feestdagen zoals pasen en kerst.

De beschikbaarheid van deze brunches vindt u geruime tijd van te voren op onze website. Het is voor deze dagen wel belangrijk dat u van te voren reserveert. De brunches op feestdagen bij Buffetrestaurant Thijs en Aafke in Klijndijk zijn namelijk erg in trek. Wees er dus op tijd bij!

Bij Thijs en Aafke bent u verzekerd van de heerlijkste brunch in heel Drenthe en omgeving. 

Tip: Ga na uw brunch eens wandelen in de prachtige omgeving die Drenthe te bieden heeft. Thijs en Aafke ligt in Klijndijk, net boven Emmen.  
In deze omgeving vindt u meerdere wandelroutes met mooie hunebedden. Zoals bijvoorbeeld het Valtherbos, op slechts 4 kilometer afstand. Zo is uw zondag helemaal compleet. 

Openingstijden


Maandag & dinsdagGesloten  **
Woensdag & donderdag 10:00 - 20:30
vrijdag10:00 - 21:30
Zaterdag10:00 - 22:00
Zondag11:00 - 21:30

 

 

 

* woensdag t/m zaterdag
Lunch of high tea van 10:00 tot 15:00
Reservering voor af is gewenst

* Zondag
Brunch van 11:00 tot 14:00 
Reservering voor af is gewenst

 

** Groepen zijn in overleg mogelijk. 

Nieuwsbrief


Wilt u op de hoogte gehouden worden van alle acties en nieuwtjes van Thijs & Aafke?
Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief.

Contact


Hoofdweg 41 7871 TC Klijndijk

Telefoon: 0591-58 00 35

E-mail: info@thijsenaafke.nl
 

Volg ons op Facebook
 
Facebook Thijs & Aafke

 

Brunch0591-580035
  • GOED
  • GEZOND
  • KINDVRIENDELIJK
  • GASTVRIJ
  • GEZELLIG
 

Goed Hart Keurmerk

Sitemap

 
 
Brunch bij Thijs en Aafke
footer