Thijs & Aafke live cooking reserverenGoed Hart Keurmerk

Reserveren bij Thijs & Aafke

 

 

RESERVEREN

 

 

 

 

 

Resengo waardering Thijs en Aafke

Excursie met de Hondsrug-Express

Laat je meenemen naar de mooiste plekjes op de Hondsrug

De gids van Eko-Tours rijdt met deze bijzondere elektrische combinatie door de bossen en over de heide van Drenthe. Door het gebruik van de 100% elektrische terreinauto is het mogelijk om met deze excursie op plekken te komen waar u normaal niet met een voertuig mag komen. Beleef als (familie)groep of als gezin een unieke tour door ons mooie Drentse landschap.
De startplaats van deze excursie bevind zich in het mooie Exloo. Hier worden jullie ontvangen door de gids en wordt er uitleg gegeven. Hierna neemt de gids je mee door het bos, over kleine weggetjes, bospaden en zandpaden en langs de vele mooie plekjes in dit Unesco natuurgebied en geniet je optimaal van de rust in de natuur.

Het arrangement

Hondsrug Express

Zowel voor jong als oud een leuke middag in de buitenlucht. Het voordeel van deze excursie is dat ook minder mobiele mensen mee kunnen. Naast dat het natuurlijk een ontzettend gave ervaring is om u op deze manier voort te bewegen in de bossen is het daarnaast ook een middag met een inhoudelijke component doordat de gids u meer vertelt over de bijzonderheden van de natuur, archeologie, cultuur en geschiedenis. Kortom een heerlijk dagdeel in de natuur op wel een hele bijzondere wijze!
Na afloop van de excursie hebben wij voor de gehele groep een zeer uitgebreid live cooking buffet klaar staan. Uw gezelschap vertoeft in een eigen kamer (bij voldoende deelnemers!) om nog eens goed de dag door te nemen en de opgedane ervaringen in de natuur.  Dit alles in een uitstekende ambiance en in een zeer gastvrije omgeving. Het diner duurt circa 2,5 uur.
Dit arrangement is te boeken vanaf 8 personen. De combinatie van elektrische terreinauto met personenaanhanger biedt ruimte voor 12 personen.

Kosten van de tour met de Hondsrug-express op de Hondsrug

De kosten van dit arrangement bedragen € 69,95 p.p. Dit omvat een mooie tour van 2,5 uur met de Hondsrug Express vanuit Exloo en een all-in* diner op basis van 2,5 uur.

 

Openingstijden


Maandag & dinsdagGesloten  **
Woensdag & donderdag 10:00 - 20:30
vrijdag10:00 - 21:30
Zaterdag10:00 - 22:00
Zondag11:00 - 21:30

 

 

 

* woensdag t/m zaterdag
Lunch of high tea van 10:00 tot 15:00
Reservering voor af is gewenst

* Zondag
Brunch van 11:00 tot 14:00 
Reservering voor af is gewenst

 

** Groepen zijn in overleg mogelijk. 

Nieuwsbrief


Wilt u op de hoogte gehouden worden van alle acties en nieuwtjes van Thijs & Aafke?
Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief.

Contact


Hoofdweg 41 7871 TC Klijndijk

Telefoon: 0591-58 00 35

E-mail: info@thijsenaafke.nl
 

Volg ons op Facebook
 
Facebook Thijs & Aafke

 

Excursie met de Hondsrug-Express0591-580035
  • GOED
  • GEZOND
  • KINDVRIENDELIJK
  • GASTVRIJ
  • GEZELLIG
 

Goed Hart Keurmerk

Sitemap

 
 
headerfoto home smaller
footer