Thijs & Aafke live cooking reserverenGoed Hart Keurmerk

Reserveren bij Thijs & Aafke

 

 

RESERVEREN

 

 

 

 

 

Resengo waardering Thijs en Aafke

High tea in Emmen | Thijs en Aafke

Op zoek naar een luxe en gezellige high tea in de buurt van Emmen? Dan bent u bij Thijs en Aafke aan het juiste adres. Bij ons kunt u heerlijk genieten van onze high tea omringd door uw familie, kinderen, vrienden en/of vriendinnen. Een high tea is een heerlijk moment om lekker te genieten en om eens lekker bij te praten. Uiteraard onder het genot van heerlijke verse thee en onwijs veel lekkernijen. Bent u op zoek naar een luxe en gezellige high tea? Laat u verassen en kom snel langs bij Thijs en Aafke in de buurt van Emmen!

Luxe high tea met veel lekkernijen in Emmen

Bij onze high tea heeft u een ruime keuze uit heerlijke soorten verse thee. Uiteraard kunnen de lekkernijen en zoetigheden niet ontbreken. Onze high tea in de buurt van Emmen wordt geserveerd met onder andere: Scones met clotted cream en marmelade, soesjes, diverse belegde minibroodjes, petit fours, brownie’s, muffin’s, luxe bonbons en quiche. Bij Thijs en Aafke is het dus écht genieten!

High tea in Emmen vanaf 2 personen

Bij Thijs en Aafke kunt u al vanaf 2 personen genieten van een heerlijke high tea. Bent u met meer mensen? Dan kan dat uiteraard ook. Thijs en Aafke heeft daarbij ook nog ruime mogelijkheden om een high tea aan te bieden voor grote groepen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Wanneer kunt u gebruik maken van onze high tea?

U kunt onze high tea in de buurt van Emmen reserveren tussen 12.00 en 15.00 uur. Op maandag en dinsdag zijn wij gesloten. Onze High Tea is in overleg ook op zondag mogelijk. Dit is afhankelijk van de drukte.

Wat kost high tea?

Op zoek naar ene leuke high tea in de buurt van Emmen? Bij Thijs en Aafke kunt u al voor € 19,25 per persoon genieten van een heerlijke high tea.

High tea reserveren in de buurt van Emmen

Wilt u een high tea reserveren in de buurt van Emmen? Reserveer meteen en geniet binnen de kortste keren van een heerlijke high tea! Gelieve minimaal 1 dag van te voren te reserveren, zo kunnen wij op tijd voorbereidingen treffen. We zien u graag bij Thijs en Aafke!

Openingstijden


Maandag & dinsdagGesloten  **
Woensdag & donderdag 10:00 - 20:30
vrijdag10:00 - 21:30
Zaterdag10:00 - 22:00
Zondag11:00 - 21:30

 

 

 

* woensdag t/m zaterdag
Lunch of high tea van 10:00 tot 15:00
Reservering voor af is gewenst

* Zondag
Brunch van 11:00 tot 14:00 
Reservering voor af is gewenst

 

** Groepen zijn in overleg mogelijk. 

Nieuwsbrief


Wilt u op de hoogte gehouden worden van alle acties en nieuwtjes van Thijs & Aafke?
Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief.

Contact


Hoofdweg 41 7871 TC Klijndijk

Telefoon: 0591-58 00 35

E-mail: info@thijsenaafke.nl
 

Volg ons op Facebook
 
Facebook Thijs & Aafke

 

High tea Emmen0591-580035
  • GOED
  • GEZOND
  • KINDVRIENDELIJK
  • GASTVRIJ
  • GEZELLIG
 

Goed Hart Keurmerk

Sitemap

 
 
headerfoto home smaller
footer